ITsys                            ITsys


Salgs- og levering

Produkter

Ny C5 version   

Nyheder på C5 løn

Referencer

Kontakt os

C5 box

Microsoft Dynamics C5 er danske virksomheders foretrukne virksomhedsløsning. Mere end 70.000 danske virksomheder indenfor et utal af brancher, benytter dagligt de mange lettilgængelige funktioner der kan tilpasses til netop din virksomhed for at øge din produktivitet.

 

Ønsker du, at din virksomhed skal være en vital og sund enhed, der også fremover kan reagere på udfordringer fra markedet og som kan vokse og holde sig foran konkurrenterne. I dagens hvirvelstrøm af teknologiske fremskridt bør du vælge et stærkt og pålideligt system til virksomhedens kerne – en base, der forbinder ansatte, kunder og partnere med aktuel information på tværs af hele organisationens netværk og derigennem skaber maksimal effektivitet.

Der er mange fordele ved at vælge et Microsoft Dynamics C5:

Integreret virksomhedsløsning: Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 findes også som en C5 light, der anvendes af enkeltmandsvirksomheder og nystartede virksomheder. C5 Light indeholder alle de nødvendige grundlæggende værktøjer samt en manual, der gør det nemt at komme i gang. Læs mere om C5 Light versionen

Bevist pålidelighed: Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Hurtigt og nemt at implementere: Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering - inklusive overgangstiden til træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Windows miljø.

Fleksibilitet: Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger fra vores partnerne, der er udviklet i løbet af et årtis erfaringer med tilfredse kunder. Start enkelt og voks efterfølgende med Microsoft Dynamics C5.

Microsoft Dynamics C5 modul serien:

Du kan selv sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dine behov. I praksis starter du med en C5 grundpakke eller C5 Light, som du bygger videre på.

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med følgende tillægsmoduler:

Læs detaljer om modulerne her. Blandt de stærke faciliteter i Microsoft Dynamics C5 er håndtering af flere regnskaber, transaktionssporing og kontering i 3 dimensioner samt print2office funktionalitet.

Se endvidere Microsoft Dynamics C5 roadmap for fremtiden.